Abraham van St. Clara - De welvoorziene wynkelder, in welken me

Schrijver:
Titel: De welvoorziene wynkelder, in welken meenige dorstige Ziel zich Geestelyker wyze laven en verquikken kan en Waar in zoete en zuure Wyn naar ieders smaak te vinden is.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Jan Roman en Jan Roman de Jonge, 1742
Bijzonderheden: Het boekje oogt wat slordig, maar is bijna compleet. De prentjes zijn van goede kwaliteit. Sierpapier met marmering op de platten wat stoffig. Leren band. Rug met ribben. Vergulde versieringen op de rug en een rugschildje met de titel van het boekje.
Prijs: € 175,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Van enkele blaadjes met tekst - bijvoorbeeld pp 77/78 en 211/212 - is een stukje papier afgescheurd. En stuk of wat bladzijden met de prent zijn onder de prent, vermoedelijk door de drukmoet, horizontaal doorgescheurd, maar zonder tekstverlies. Bijvoorbeeld pp 29/30.
Rug bovenin iets beschadigd en daar wat los van het voorplat.

Illustraties:
Een simpel vignetje op de titelpagina. De titelprent ontbreekt. 50 gegraveerde prentjes van Jan Luyken.

Inhoud:
50 artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Elk artikel begint met een prentje. Daaronder staat een korte uitdagende titel gevolgd door een lang stuk tekst met meestal weergaven van fragmenten uit de Bijbel en allerlei anekdoten. De titels zijn kort en uitdagend de teksten zijn uitvoerig en gevarieerd en hebben betrekking op het dagelijks leven van een katholiek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abraham van St. Clara - De welvoorziene wynkelder, in welken meenige dorstige Ziel zich Geestelyker wyze laven en verquikken kan en Waar in zoete en zuure Wyn naar ieders smaak te vinden is. Abraham van St. Clara - De welvoorziene wynkelder, in welken meenige dorstige Ziel zich Geestelyker wyze laven en verquikken kan en Waar in zoete en zuure Wyn naar ieders smaak te vinden is. Abraham van St. Clara - De welvoorziene wynkelder, in welken meenige dorstige Ziel zich Geestelyker wyze laven en verquikken kan en Waar in zoete en zuure Wyn naar ieders smaak te vinden is.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.