N.N - Jaarboekje over 1836, uitgegeven op last van Z.M.den Koni

Schrijver:
Titel: Jaarboekje over 1836, uitgegeven op last van Z.M.den Koning
Taal: Nederlands
Uitgever: 's Gravenhage, ter Algemeene Lands Drukkerij, 1836
Bijzonderheden: Jaarboekje in zakformaat. Uiterlijk helemaal volgens de mode van goedkope uitgaven sinds de jaren 1820. In een eenvoudig versierd kartonnen bandje met bedrukt papier op de platten en de rug. Band wat vlekkig. Pp 1 en 2 ontbreken. Verder compleet.
Prijs: € 60,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit zeldzame boekje bevat talloze, meest schematische, gegevens over allerlei praktische zaken die in het dagelijks leven van pas kunnen komen.

Illustraties:
Dit boekje bevat geen platen, maar wel uitvouwbare overzichten met tabellen, zoals weerkundige waarnemingen van 1831 op het Huis Zwanenburg halfweg tussen Haarlem en Amsterdam (tussen pp 146 en 147), 1 tabel over watergetijen oiv de maan en 1 met voorname opgaven over het zonnestelsel op 1 januari 1801 (tussen pp 62 en 63).
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N.N - Jaarboekje over 1836, uitgegeven op last van Z.M.den Koning N.N - Jaarboekje over 1836, uitgegeven op last van Z.M.den Koning

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.