D.Wijnbeek - De Ruyter als mens

Schrijver:
Titel: De Ruyter als mens
Taal: Nederlands
Uitgever: Assen, Born's Uitgeverij N.V., 1948
Bijzonderheden: Gebonden in een halflinnen band met op het voorplat een rode leeuw en de titel van het boek. Op de blauwe rug de titel. Stofomslag met een illustratie, de titel, de naam van de schrijver en de naam van de serie: Neerlands Fundamenten.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Op de achterkant een rode en een blauwe streep. Stofomslag iets beschadigd. Op de voorflap van het stofomslag een bespreking van dit boek uit de Delftsche Courant en vermelding van titels en prijzen van 7 andere deeltjes uit de serie. Tamelijk fris exemplaar.

Achterin een samenvatting van dit boekje in typoscript. Op voorste schutblad: stempel van L.Gelijnse Hilligersberg.

Neerlands Fundamenten-serie nummer 5

Illustraties:
Titelprent en 7 pagina's afbeeldingen van prenten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D.Wijnbeek - De Ruyter als mens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.