Bakker, Bram - Als mañana geen morgen meer is

Schrijver:
Titel: Als mañana geen morgen meer is
ISBN: 9789051795547
Taal: Nederlands
Uitgever: Gopher
Bijzonderheden: 2007, paperback
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dertig procent van Nederlanders loopt met emigratiegevoelens rond. Deze conclusie trekt onderzoeksjournalist Bart Bakker uit een diepgaand in dit boek beschreven emigratieonderzoek. Spanje is niet alleen een populair vakantieland, maar staat in de top 5 van Europese landen waar duizenden Nederlanders een nieuw bestaan willen opbouwen. Bakker verbleef voor zijn boek een aantal maanden in Spanje en sprak met Nederlanders die deze grote stap hebben gezet. Zij hebben hiervoor in Nederland hun huis verkocht, ontslag genomen of hun bedrijf stopgezet. Tevens hebben zij hun kinderen van school en uit hun sociale omgeving weggehaald. Hun openhartigheid maakt van dit boek met als titel: 'Als mañana geen morgen meer is', een bijzonder document. De titel geeft onderhuids perfect weer dat emigratie begint met het heden. Zoiets kan dan vervolgens bijzonder confronterend zijn.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Je vindt me ook op Facebook, en op marktplaats met echt heel veel boeken, in allerlei genres. Zoek daar op koopjeskoffer en je komt vanalles tegen. Je kunt ook langskomen in Goirle om rond te snuffelen, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bakker, Bram - Als mañana geen morgen meer is Bakker, Bram - Als mañana geen morgen meer is

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.