Heerden, Jaap van - Proza waarmee je meisjes vangt. Essays.

Schrijver:
Titel: Proza waarmee je meisjes vangt. Essays.
ISBN: 9789053337387
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus Amsterdam
Bijzonderheden: 1999, 120 pp, paperback
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Proza waarmee je meisjes vangt bespreekt jaap van Heerden een aantal vragen, zorgen en pijnlijke zekerheden waarmee de moderne mens moet leren leven. Het gaat vaak om de details die aan de aandacht van grote denkers zijn ontsnapt.
Zo wordt het Groene Hart, een soort Alzheimerpatiënt, die nauwelijks nog enig teken van leven vertoont, de pil van Drion onthouden. Het is onmiskenbaar een sadistisch trekje van de mens om van het zieltogend bestaan van de natuur te willen genieten. Verder wordt ons land geteisterd door een debat over de morele status van de wijze waarop wij ons verplaatsen en daarmee is het verkeersreglement een actuele verwording van de rancuneleer.
Toch heeft de westerse beschaving een belangrijke verworvenheid voortgebracht: het meisje.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.