Rosmann, Martin L. - Genezende werking van de geest

Schrijver:
Titel: Genezende werking van de geest
ISBN: 9789065904225
Taal: Nederlands
Uitgever: Reemst, Van
Bijzonderheden: 1987 / paperback / 189 pag. / 228 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Geest en lichaam beinvloeden elkaar; hoe dat precies gebeurt is moeilijk te traceren, maar dat het gebeurt staat vast. Door onze levenshouding beinvloeden wij onze gezondheid. Dat onze geest een positieve, genezende kracht op ons lichaam kan uitoefenen wordt de laatste jaren gelukkig steeds meer onderkend.
Dit boek biedt u een praktische methode waarmee u uw eigen kracht kunt aanwenden om uw gezondheid te verbeteren; een zelfgenezingsprogramma, waarin ontspanning, metnaal voorstellingsvermogen en innerlijk bewustzijn centraal staan,
Deze methode is gebaseerd op de brede praktijkervaringen van Rossman en een aantal andere artsen, zoals Somontont en Siegel en heeft niet alleen zijn effectiviteit inmiddels in de praktijk bewezen, maar wordt ook gestaafd door de resultaen van wetenschappelijke onderzoekingen binnen de psychologie, neurologie en immunologie.
Rossman leert u stap-voor-stap hoe u door verbeeldingskracht een diepe vorm van ontspanning kunt bereiken, die uw natuurlijke genezingsprocessen stimuleert en activeert; hoe u een dialoog met uw 'innerlijke ik' kunt voeren, die verborgen inzichten duidelijk maakt, en hoe u deze inzichten kunt vertalen in uw dagelijkse levenshouding.
Het toepassen van deze methode kan u helpen bij de genezig van een breed scala van veel voorkomende ziekten en kwalen, zoals: hoge bloeddruk, hoofdpijn, rugpijn, allergie, artritis, verkoudheid, griep, chronische pijnen, verslavingen en stress.
De genezende werking van de geest is een toegankelijk en waardevol boek, omdat het niet alleen dieper inzicht verschaft in de relatie tussen lichaam n geest, maar ook op een heldere manier uitlegt hoe we deze relatie zelf positief kunnen beïnvloeden.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rosmann, Martin L. - Genezende werking van de geest Rosmann, Martin L. - Genezende werking van de geest Rosmann, Martin L. - Genezende werking van de geest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.