R. Holloway - Kijken In De Verte

Schrijver:
Titel: Kijken In De Verte
ISBN: 9789041409232
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 2,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Richard Holloway, die zich na een lang leven als bisschop van Edinburgh tegen de katholieke kerk keerde, schreef met Kijken in de verte een zeer toegankelijk boek over hoe we in onze huidige samenleving - een tijd waarin steeds meer mensen zich van de traditionele godsdiensten afwenden - op zoek blijven naar een zekere vorm van houvast, spiritualiteit en antwoorden op levensvragen.
Kijken in de verte biedt inspirerende suggesties over hoe je zinvol kunt leven in een periode waarin veel twijfel en tegenstrijdigheden voorkomen. Hoe ga je met verschillende vraagstukken en standpunten om op het moment dat je 'de kerk' loslaat en de wetenschap wel het 'hoe' maar niet het 'waarom' uitlegt?
De eerste drie delen behandelen enkele filosofische, psychologische en ethische elementen van menselijke spiritualiteit. Het vierde deel gaat over einde, het einde van tradities en het einde van het menselijke leven zelf in dood.
Een toegankelijk en oprecht boek dat de lezer meer inzicht geeft in de verschillende manieren waarop je de zoektocht naar betekenis kunt benaderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Holloway - Kijken In De Verte