Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Laarhoven, Karel van - De hipparchos saga

Schrijver:
Titel: De hipparchos saga
ISBN: 9789048425358
Taal: Nederlands
Uitgever: Free Musketeers
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat!
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In de toekomst zijn telepathie, zelfheling en uitgestelde veroudering vermogens van de mens, helaas ook nog steeds machtswellust en hebzucht. Als al lang voorziene rampen zich manifesteren, is de mens gedoemd te vluchten. Dankzij verworvenheden van de ruimtevaarttechnologie kunnen sommigen een goed voorbereid heenkomen zoeken in ‘levenskoepels’, waar een kille macht domineert. Waarom wint de emotie het toch weer? Wanneer is het leven ‘buiten’ weer levensvatbaar? Die vragen zet een groepje dapperen aan tot opstandigheid. Ze ontsnappen, ze winnen, ze verliezen én ze vinden de liefde terug. Maar zijn alle geheimen wel ontsluierd?
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laarhoven, Karel van - De hipparchos saga