Hegi, Ursula - Dagelijkse zonden / Een Italiaanse familie in de

Schrijver:
Titel: Dagelijkse zonden / Een Italiaanse familie in de Bronx
ISBN: 9789063051112
Taal: Nederlands
Uitgever: Archipel
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat. 2004, 270pp.
Prijs: € 2,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In de winter van 1953 is de liefste wens van puber Anthony Amedeo een sjabloonkit om, net als andere kinderen in zijn buurt, het raam van zijn slaapkamer te versieren. In plaats daarvan krijgt hij een heel ander kerscadeautje: het gezin van zijn oom Malcolm.Malcolm zit in de gevangenis, en Anthony's tante Floria en zijn nichtjes Bianca en Belinda (een tweeling) trekken bij hem en zijn ouders in. Ineens een kamer delen met meisjes is een hele toer, ook al is Anthony op de tweeling gesteld en zijn zij allebei hopeloos verliefd op hem. De ware verandering in zijn leven komt echter op de avond waarop hij iets gruwelijks laat gebeuren. Niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van zijn familieleden verandert daardoor voorgoed. Dagelijkse zonden omspant drie generaties en voert ons van de Bronx in de jaren vijftig naar het Brooklyn van 1999. Het verhaal, doordrenkt van het Italiaanse levensgevoel, wordt weliswaar elegant verteld, maar is doortrokken van eenzaamheid. Ursula Hegi schreef een onovertroffen roman over hoe de transformerende kracht van een enkele gebeurtenis kan doorwerken in een hele familie. Over Dagelijkse zonden:De pijn, schuld en woede die de vrouwelijke personages in het boek moeten verdragen staan in schril contrast tot de taal deze lijkt als het ware boven de bladzijden te zweven, zo licht van toon. - The New York Times Book Review
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie tweedehands boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw bestelling als cadeau te verzenden. In Maastricht en omgeving is de bezorging gratis. *** http://feestboek.boekwinkeltjes.nl *** Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hegi, Ursula - Dagelijkse zonden / Een Italiaanse familie in de Bronx

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.