Arendzen, P.J. - Moderne kunst in Nederland, Etsen van P.J.Aren

Schrijver:
Titel: Moderne kunst in Nederland, Etsen van P.J.Arendzen
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Tj Holkema, 1883-1887
Bijzonderheden: Groot folio formaat. De rode linnen stempelband is in redelijk frisse staat. Op het voorplat wat vochtvlekken en een beschadiging van het linnen. De flappen waarmee de afleveringen tegen het stof werden beschermd, zitten los of zijn verloren gegaan.
Prijs: € 125,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit exemplaar bevat alle 30 afleveringen. Ze zijn voorzien van het stempel Epreuve d'Artiste op de omslag. In 12 afleveringen ontbreken de etsen. Ze hebben in de loop der tijden hun verborgen bestaan in dit enorme boek verruild voor een verder leven aan de wand. Alle afleveringen zijn in zeer goede staat. Dat is ook het geval met de 18 nog aanwezige etsen. Dit zijn reproducties van schilderijen van C.Bisschop, Alma Tadema, Jozef Israëls, Anton Mauve, H.A.van Trigt, Albert Neuhuijs, Johannes Bosboom, Herman F.C.ten Kate, J.W.Bilders, David Bles, J.H.L.de Haas, Charles Rochussen, August Allebé, J.H.Wijsmuller, Mari ten Kate, Jan van Essen, Jan C Vrolijk en Wally Moes.

Afbeeldingen:
Deze verzameling bevatte in totaal 30 etsen van Petrus Johannes Arendzen naar eigentijdse Nederlandse kunstwerken. De intekenaren op de eerste 10 afleveringen ontvingen als extra bij aflevering 7 een portret van mr. C.Vosmaer: een litho van Samuel Lankhout naar een krijttekening van Jozef Israëls (Van Someren 5971).
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arendzen, P.J. - Moderne kunst in Nederland, Etsen van P.J.Arendzen Arendzen, P.J. - Moderne kunst in Nederland, Etsen van P.J.Arendzen Arendzen, P.J. - Moderne kunst in Nederland, Etsen van P.J.Arendzen Arendzen, P.J. - Moderne kunst in Nederland, Etsen van P.J.Arendzen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.