David van Reybrouck - Congo, een geschiedenis

Schrijver:
Titel: Congo, een geschiedenis
ISBN: 9789023456636
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Kan veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 2. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Prijs: € 20,75
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Kinshasa, 30 juni 1960. De stad van bijna een half miljoen inwoners was nog donker en stil. Een lome hitte hing tussen de huizen en de hutten. Niets bewoog. De was: roerloos aan de lijn. Het vuur: broze sintels as. Onzichtbaar sliepen de kinderen in hoekige houdingen. Onzichtbaar lagen mannen en vrouwen tegen elkaar aan – troost voor één nacht, of een heel leven. Op de lege boulevard sprongen de verkeerslichten lusteloos van groen op oranje op rood. In de Europese wijken was het water van de zwembaden rimpelloos. Zo ging het al duizenden jaren lang. De natuur trok zich niets aan van deze bijzondere dag.’
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

David van Reybrouck - Congo, een geschiedenis