Adler, S. - Zwarte weduwen

Schrijver:
Titel: Zwarte weduwen
ISBN: 9789049999964
Taal: Nederlands
Uitgever: Truth & Dare
Bijzonderheden: 2005, paperback
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De 19-jarige Raisa ziet tot haar ontsteltenis op televisie dat haar twee zussen Medina en Hejda betrokken zijn bij het gijzeldrama in het muziektheater in Moskou. Meer dan de helft van de gijzelnemers die het theater dagenlang bezet hielden bestond uit zwaar gesluierde vrouwen - het Commando van de Zwarte Weduwen - die waren geronseld door het Tsjetsjeense verzet. De zussen van Raisa worden gedood tijdens de bestorming door Russische speciale eenheden op 26 oktober 2002.

Sabine Adler ontmoette Raisa in haar moederland, waar ze werd vastgehouden door Russische soldaten, die haar beschermden tegen rekrutering door het Commando van de Zwarte Weduwen. Raisa zweeg over het algemeen omdat ze haar volk niet wilde verraden, en omdat de terreur het antwoord is op de Russische bezetting van Tsjetsjenië. Sabine Adler schetst op aangrijpende wijze de tragedie van deze jonge vrouw en haar familie.

Sinds de afschuwelijke aanslagen in het muziektheater in Moskou en op de school in Beslan staat de wereld voor een raadsel: wie zijn deze zwarte weduwen die zichzelf doden met een gordel springstof om hun lijf te midden van zo groot mogelijke mensenmenigten? Sabine Adler probeert een antwoord op deze vraag te geven door het leven te beschrijven van drie zussen die opgroeien tussen dood en leven, haat en liefde, en wraak en gerechtigheid.
Verder lezen

Gedichtenlaantje

Logo Gedichtenlaantje

Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje, is zelfstandig creatief ondernemer:
* schrijfster (o.a. van het boek "Positiefjes")
* kunstenares (ook voor blinden en slechtzienden)
* muziekdocente (workshops, online les, zang, piano, gitaar, kalimba)
* inspirator (presentaties en workshops schrijven en positief bewust-zijn)
* specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap
Ze verkoopt op Boekwinkeltjes.nl boeken die ze niet meer leest, zodat anderen er plezier van kunnen hebben.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adler, S. - Zwarte weduwen Adler, S. - Zwarte weduwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gedichtenlaantje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gedichtenlaantje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gedichtenlaantje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gedichtenlaantje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gedichtenlaantje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.