Collinge, William - Subtiele energie De onzichtbare krachten

Schrijver:
Titel: Subtiele energie De onzichtbare krachten in ons leven
ISBN: 9789032506827
Taal: Nederlands
Uitgever: Kern, De
Bijzonderheden: 1999 2e druk / paperback / 253 pag. / 361 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom voelen we ons direct aangetrokken tot bepaalde mensen en stoten andere ons af? Hoe komt het dat twee mensen precies dezelfde dingen zeggen op hetzelfde moment of dat we weten wat de ander gaat zeggen? Die dingen gebeuren onder invloed van subtiele energieën: de onzichtbare krachten die in ons leven werkzaam zijn. Collinge bespreekt in dit boek de uitgangspunten waarmee we ons voor deze krachten kunnen openstellenn en hoe we kunnen leren om met deze energie om te gaan en er positief gebruik van te maken in het dagelijkse leven. Hij behandelt de energie in ons zelf, zoals aura, meridianen en chakra's, en hoe we, onder andere met tai chi en chi kung en met de principes van Ayurveda, onze energetische krachten positief kunnen beïnvloeden. Hij laat zien hoe onze verhouding met andere mensen bepaalt wordt door wisselwerkingen in onze energie en hij bespreekt de sterke geneeskrachtige werking van seksuele energie.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2022:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,60
Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 6,99 via DPD
DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30
Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Collinge, William - Subtiele energie  De onzichtbare krachten in ons leven Collinge, William - Subtiele energie  De onzichtbare krachten in ons leven Collinge, William - Subtiele energie  De onzichtbare krachten in ons leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.