Chopra, Deepak - Het boek der geheimen Wie ben ik? Waar kom

Schrijver:
Titel: Het boek der geheimen Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier?
ISBN: 9789021543253
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2005 2e druk / paperback / 290 pag. / 285 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ieders leven is een boek met geheimen, dat wacht om gelezen te worden. Het geheim van de liefde is alleen maar in onszelf te vinden, net als het meest verborgen geheim van allemaal: wie wij in wezen zijn.
Deepak Chopra laat in dit prachtige nieuwe boek zien hoe de essentiële geheimen in onszelf geopenbaard kunnen worden. Het openbaren en ontsluiten van de vijftien geheimen opent voor iedereen de weg naar persoonlijke wedergeboorte. Zoals in zijn eerdere boeken is zijn boodschap helder, volkomen duidelijk en inspirerend. De filosofie van Deepak Chopra wordt met elk nieuw boek verdiept en verrijkt, en ook Het boek der geheimen zal velen leiden naar een grotere spirituele diepgang.
Recensie(s)
'Je kunt je diepste honger alleen bevredigen door de verborgen dimensies in jezelf op te sporen'. Ieder mens is volgens de auteur op zoek naar antwoorden op de mysteries van liefde, dood, God, de ziel, goed en kwaad, en naar geluk en spirituele balans. De bekende arts en specialist in de traditionele Indische gezondheidswetenschap Ayurveda, voormalig Maharishi aanhanger, en zeer populair in New Agekringen, helpt de lezer door de ontsluiering van vijftien geheimen op weg in zijn zoektocht naar de essentie van het bestaan en naar zichzelf. Een aantal van de vijftien geheimen die verklaard worden: Het mysterie van het leven is echt, De wereld is in jou, Wat je zoekt, ben je al, De oorzaak van lijden is onwerkelijkheid, Loslaten, Ieder leven is spiritueel, Je leeft in veelvoudige dimensies, De dood maakt het leven mogelijk, Het universum denkt door middel van jou, In dharma zijn, Je bent waarlijk vrij wanneer je niet langer iemand bent, Alles is zuivere essentie. Helder geschreven spiritueel zelfhulpboek. Met beschrijvingen van eigen ervaringen en die van anderen, voorbeelden, (meditatie)oefeningen, testjes en een register. Veel van hetzelfde uit zijn andere werk, maar dan op een andere manier gepresenteerd.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - Het boek der geheimen  Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Chopra, Deepak - Het boek der geheimen  Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Chopra, Deepak - Het boek der geheimen  Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.