Brennan, J.H. - Toegangen tot het Astrale / een praktische inle

Schrijver:
Titel: Toegangen tot het Astrale / een praktische inleiding tot verantwoord gebruik van paranormale vermogens
ISBN: 9789063783808
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1997 / 122pp / Paperback / In Zeer Goede tot Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Het fenomeen van het zogenaamde 'uittreden', ook wel astrale projectie genoemd, is al eeuwenlang bekend. Dat dit met mysteriën omkleedde begrip va4,,`, et gemengde gevoelens werd benaderd komt o.a. door de nooit wetenschappelijk aangetoonde vraag wat precies het astrale lichaam hoe het zich samen met ons onderbewustzijn kan verplaatsen zonder gehinderd te worden door vaste materie. Aangezien het onderwerp' Hoe kan ik leren buiten mijzelf te treden en astrale reizen te maken?' velen aanspreekt is astrale projectie in onze huidige samenleving ondertussen deel geworden van veel gebruikte technieken zoals bijvoorbeeld meditatie en visualisatie. Het heeft zich een vaste plaats verworven tussen de traditionele esoterische disciplines.

Toegangen tot het astrale bevat een aantal begrijpelijke concentratieen visualisatie oefeningen die het maken van een astrale reis (het uittreden) voor iedereen mogelijk maken. De auteur maakt hierbij gebruik van vier belangrijke 'toegangen' of disciplines die kunnen helpen het astrale vlak te bereiken: de vijf Tattwa symbolen, de Tarot, de Kabbala en de I Ching. Door het gebruik van deze toegangen, die multicultureel zijn, slaat Brennan tevens een brug tussen oosterse en westerse disciplines en tradities.

Toegangen tot het astrale is een praktische en begrijpelijke inleiding voor het leren omgaan met paranormale vermogens en leert de lezer op prettige wijze omgaan met astrale entiteiten, een beter begrip te krijgen in dromen en visioenen, het verkrijgen van psychische zelfbescherming en het verhogen van de astrale ervaring.

Het belang en de populariteit van dit goed te hanteren werk wordt verklaard door de begrijpelijkheid ervan. Boeken over occultisme en esoterie zijn dikwijls moeilijk en weinig helder, dit boek vormt een uitzondering op de regel.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brennan, J.H. - Toegangen tot het Astrale / een praktische inleiding tot verantwoord gebruik van paranormale vermogens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.