Erik Noordijk - De Geest van de Wind / spirituele transformatie

Schrijver:
Titel: De Geest van de Wind / spirituele transformatie door een oud Mexicaans ritueel
ISBN: 9789020202878
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2008 / 258pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

´Een pakketje levensadem, de essentie van mijn wezen, slechts dat ben ik nu nog. Een essentie, bevrijd van alle ongewilde gehechtheden aan het leven.´
Dit is een fragment uit een koortsvisioen. Het is onderdeel van een reeks gebeurtenissen die hebben geleid tot een spiritueel veranderingsproces. Deze persoonlijke belevenissen vormen het kader waarin denkbeelden uit religie, dieptepsychologie, mystiek en mythologie een plaats krijgen. Vooral het sjamanisme en de Indiaanse mystiek komen uitvoerig aan de orde.
Het hele proces mondde uit in de ontdekking van een oeroud Indiaans wereldbeeld. Dit vormde ooit de kern van wat wetenschappers nu bestempelen als een 'Indiaanse wereldreligie'. Deze biedt een zinvolle aanvulling op de meer bekende Europese en Aziatische tradities en heeft veel te bieden voor de westerse mens van vandaag.

Inwijdingservaringen en heldere inzichten geven een levendig beeld van de Mexicaanse godenwereld in de Indiaanse wereldreligie

ERIK NOORDIJK heeft zich na een studie fysische chemie toegelegd op een breed scala aan milieuvraagstukken. De confrontatie van theorie met waarnemingen is een weerkerend thema in zijn dagelijks werk, en dat is ook het geval in dit boek. Is onze manier van waarnemen wel juist, en klopt ons wereldbeeld met dat wat waarnemingen vertellen?
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Erik Noordijk - De Geest van de Wind / spirituele transformatie door een oud Mexicaans ritueel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.