Spijkerboer, A.M. - Rembrandts engel. Bijbelverhalen van een sc

Schrijver:
Titel: Rembrandts engel. Bijbelverhalen van een schilder.
ISBN: 9789076564180
Taal: Nederlands
Uitgever: Skandalon, Vught
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2006, 239 blz. Met 80 afbeeldingen en een index. Aantekeningen en onderstrepingen met pen. Stiftmarkeringen.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur (publicist over kunst en theologie) leidt in dit boek de kijker langs de bijbelse afbeeldingen van Rembrandt. Haar kennis van zijn techniek, gecombineerd met theologische signaleringen, maken dit boek tot een kijk- en leesfeest. De verhalende reeksen over de aartsvaders, Simson, David, Esther en alle bijbelfiguren aan wie Rembrandt aandacht heeft besteed, passeren de revue. Per item zijn paginagrote kleurenreproducties opgenomen. Het boek leent zich uitstekend voor de bestudering van het werk in combinatie met de bijbelteksten die veelal afkomstig zijn uit de Naardense bijbel. Naast een literatuurlijst is er ook een lijst opgenomen van Rembrandts werken met bijbelse voorstellingen in o.a. Nederlandse musea.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spijkerboer, A.M. - Rembrandts engel. Bijbelverhalen van een schilder.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.