Cunningham, Joshua - Escape by Bike. Avontuurlijk fietsen, bike

Schrijver:
Titel: Escape by Bike. Avontuurlijk fietsen, bikepacking en offroad toeren.
ISBN: 9789089897671
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Houten
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2018, 263 blz. Met foto's, tekeningen en een kaart.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek over een lange fietsreis wordt de lezer op niet kinderachtige wijze aan de hand genomen. De beschreven tocht gaat van het Verenigd Koninkrijk naar Hong Kong, door 26 landen. Het boek is ingedeeld in vijf hoofdstukken in volgorde van de route: bossen, woestijnen, bergen, de tropen en steden. De landschappen en klimaten zijn de leidraad voor de fietstips. Zo wordt er voor een tocht door Europa een andere fiets en andere uitrusting geadviseerd dan voor een route in de woestijn. De adviezen zijn bedoeld voor beginnende fietsers en compact doch doeltreffend weergegeven. Naast de steekhoudende praktische tips bevat elk hoofdstuk een korte, aantrekkelijke tekst over de reis zelf. De vele prachtige foto's in zwart-wit en kleur vormen echter de hoofdmoot van het boek. Enkele zwart-wittekeningen verduidelijken de materiaaltips. Een origineel boek dat veel (beginnende) fietsers zal aanspreken. Met bronvermelding, verwijzingen naar websites, bagagelijsten en een eenvoudige routekaart van de reis.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cunningham, Joshua - Escape by Bike. Avontuurlijk fietsen, bikepacking en offroad toeren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.