Korsten, H.W. - Saboteur Partizaan Stoottroeper.

Schrijver:
Titel: Saboteur Partizaan Stoottroeper.
Taal: Nederlands
Uitgever: GigaBoek.
Bijzonderheden: 2004, 257 pagina's, softcover, enkele zw/w. illustraties, handgeschreven notitie over veteraan, goed exemplaar.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Saboteur Partizaan Stoottroeper is het levensverhaal van mijn broer Bart, die op 15 augustus 1947 tijdens de eerste politionele actie in Indonesië sneuvelde. Het dagboek is een eerbetoon aan hem en zijn omgekomen medestrijders, aan zijn familie, zijn vroegere kameraden en vrienden in het verzet, en aan de Stoottroepers die hem gekend hebben.

Het verhaal stoelt op ware gebeurtenissen, voor zover mogelijk nog door hem zelf verteld, later aangevuld met informatie uit zijn brieven en getuigenissen van andere betrokkenen. Ook heb ik algemene documentatie geraadpleegd. Zoveel jaren na dato reken ik op het begrip van de lezer voor eventuele afwijkingen in genoemde plaatsen, data en namen. In sommige gevallen bleken de feiten niet voor 100 procent te achterhalen.

Bart werd gedreven door idealisme, vrijheidsdrang en streven naar gerechtigheid. Hopelijk helpt Saboteur Partizaan Stoottroeper de herinnering aan hem levendig te houden.
Verder lezen

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,10 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,75 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box. Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Korsten, H.W. - Saboteur Partizaan Stoottroeper.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Famous Grauss

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.