Moalem, Sharon - Het nut van ziekte Een eigenzinnnige medicus

Schrijver:
Titel: Het nut van ziekte Een eigenzinnnige medicus over de samenhang tussen ziek en evolutie
ISBN: 9789023422440
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: 2007 / paperback / 256 pag. / 369 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom komt onder Noord-Europeanen zo veel suikerziekte voor? Waarom kunnen Aziatische mensen minder goed tegen alcohol, en hebben Afrikanen vaker een hoge bloeddruk? Omdat die nu soms levensbedreigende erfelijke aandoeningen hen in het verleden in staat stelden een ijstijd, de slavenschepen of de pest te overleven.

In Het nut van ziekte doet Sharon Moalem verslag van zijn baanbrekende onderzoek naar de samenhang tussen ziekte en evolutie. Meeslepend en overtuigend beschrijft hij het verband tussen omgevingsfactoren en genetische afwijkingen en onderzoekt hij de invloed van de geschiedenis en van de moderne wereld op de ziektes van nu, van alzheimer tot ziekenhuisbacterie.

Een onthullend boek, dat ons een geheel nieuwe kijk geeft op evolutie en gezondheid.Voor meer informatie,
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moalem, Sharon - Het nut van ziekte   Een eigenzinnnige medicus over de samenhang tussen ziek en evolutie Moalem, Sharon - Het nut van ziekte   Een eigenzinnnige medicus over de samenhang tussen ziek en evolutie Moalem, Sharon - Het nut van ziekte   Een eigenzinnnige medicus over de samenhang tussen ziek en evolutie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.