Gaunt, peter - A nation under siege. The civil war in Wales 164

Schrijver:
Titel: A nation under siege. The civil war in Wales 1642-1648
Taal: Engels
Uitgever: Cadw
Bijzonderheden:
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info: Voor boekbespreking zie foto 2

Boekaanzee uit Zandvoort

Logo Boekaanzee

Alle aangeboden boeken zijn tweede hands en kunnen dus gebruikssporen hebben. Bij vrijwel elk boek staat een boekbespreking. Zie foto 2 van achterzijde boek. Boeken worden nooit opengevouwen verzonden zonder toestemming van de koper. Het bestelde boek wordt verzonden zodra de betaling is gedaan, de koper krijgt hiervan bericht met eventueel een track en trace code. De boeken worden verzonden via postnl, de verzending is voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gaunt, peter - A nation under siege. The civil war in Wales 1642-1648 Gaunt, peter - A nation under siege. The civil war in Wales 1642-1648

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekaanzee

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekaanzee
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekaanzee een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekaanzee vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekaanzee kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.