G. Losekoot - Kinderen met een hartafwijking

Schrijver:
Titel: Kinderen met een hartafwijking
ISBN: 9789060096307
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. met naam Conditie: Redelijk. Editie: 1. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,40
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Medische, psychologische en sociale aspecten

Over de gevolgen van een aangeboren hartafwijking voor het kind, zijn ouders, verzorgers en omgeving. Besproken worden de verschillende vormen van hartafwijkingen, de oorzaken en achtergronden, de methoden van onderzoeken, de mogelijkheden tot operatief ingrijpen. Er is ook aandacht voor de psychosociale en opvoedkundige aspecten: de voorlichting en begeleiding van kinderen, hun gedrag, persoonlijkheid en beleving van de situatie, eventuele problemen thuis en op school, contact met leeftijdgenootjes en de rol van ouders en de omgeving.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Losekoot - Kinderen met een hartafwijking