Koskimaki, George E. - Hell's Highway, de 101e Airborne Divisie

Schrijver:
Titel: Hell's Highway, de 101e Airborne Divisie tijdens Operatie Market Garden (2 dln)
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: zo goed als nwe. hardcover, 2 delen: 239+256 pgs, geïllusteerd met zw.w. foto's, Vz.kn Eur 5,95/ NL
Prijs: € 69,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- George Koskimaki was radioman in de verbindingscompanie toegevoegd aan de Staf van divisie commandant Gen.Majoor Maxwell D,Taylor van de 101 Airborne Divisie die 17 sept 1944 bij Son /Eindhoven landde als onderdeel van operatie Market Garden.
- gedetailleerd verslag van de gebeurtenissen tussen Eindhoven en Uden september 1944 en daarna in de Over-Betuwe okt-nov '44, uit eerste hand a.d.h.v., interviews met militairen als burgers die er bij waren...
- op bestelling ook in het Engels leverbaar (1 dl. / hardcover) tegen zelfde prijs
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koskimaki, George E. - Hell's Highway, de 101e Airborne Divisie tijdens Operatie Market Garden (2 dln) Koskimaki, George E. - Hell's Highway, de 101e Airborne Divisie tijdens Operatie Market Garden (2 dln)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.