Nilsson, Per - Jij, jij en jij

Schrijver:
Titel: Jij, jij en jij
ISBN: 9789056372613
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2000, 286pp, Hardcover met stofomslag in prima staat. Het boek kan niet door de brievenbus
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Anon is twaalf jaar oud. Hij heeft zoveel gelezen dat hij vaak meer weet dan de juffrouw op school. Maar waarom loopt hij altijd te dromen op straat, waardoor hij regelmatig tegen lantaarnpalen opbotst? En waarom kan hij zich er maar niet toe zetten om groente en aardappelen te eten?

Niels is twintig jaar oud. Hij heeft zichzelf een jaar de tijd gegeven om uit te zoeken wat hij met zijn toekomst wil. Hij leest Kerouac en O'Hara en is gefascineerd door leven en dood.'To know lifé you must know death, to know lifé you must die.'Daarom probeert hij stiekem de nacht door te brengen in een grafkist bij een begrafenisonderneming, en daarom laat hij zich uiteindelijk - als experiment - door zijn vriend Hannes in het bos begraven.

Zarah is zeventien jaar oud. Ze heeft een relatie met Victor, een aantrekkelijke jongen die illegaal in het land verblijft. Ze werkt in een kinderdagverblijf waar ze bevriend raakt met Mia. Mia wordt verliefd op Zarah, maar Zarah wil niet weg bij Victor, ook niet als ze merkt dat hij zich met duistere zaakjes bezighoudt.

Anon, Niels en Zarah - drie personen die aanvankelijk niets met elkaar te maken hebben. Maar soms neemt het leven een onverwachte wending; de drie hoofdpersonen uit jij, jij en jij ontmoeten elkaar en hun levens raken meer en meer verstrengeld. Een intrigerende jeugdroman waarin Per Nilsson net als in zijn eerdere jeugdboeken experimenteert met de compositie van het verhaal.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nilsson, Per - Jij, jij en jij Nilsson, Per - Jij, jij en jij

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.