Oldenburger, E. - de kristallen bol

Schrijver:
Titel: de kristallen bol
ISBN: 9789020200836
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1995, paperback, 90pp ankertjesserie 215 - als nieuw
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
De kristallen bollen die je in New Age-winkels kunt kopen, oefenen op veel mensen een magische aantrekkingskracht uit. De vroegste literatuur over dit wonderlijke medium dateert van 1120. In de daarop volgende eeuwen bleef de kristallen bol tot de verbeelding spreken en probeerde men het mysterie ervan te ontsluieren. Zo werd Crystal Gazing and Clairvoyance, het legendarische werk van John Melville uit 1920, tot 1974 met enige regelmaat herdrukt. Hierna taande de belangstelling voor de bol. Het nieuwe tijds denken heeft een sterke impuls gegeven aan veel vonnen van zelfonderzoek en daardoor ook aan het gebruik van de kristallen bol. De bol geeft als het ware de mogelijkheid ons te spiegelen en zo te komen tot paranormale perceptie. Naast praktische tips voor aanschaf en onderhoud van een bol, vind je in dit boekje ook een aantal experimenten met kristal kijken. Tevens wordt aandacht besteed aan de interpretatie van daarbij veel voorkomende symbolen. Dit boek wil een richtingwijzer zijn op de verkenningstocht door het innerlijke rijk en je helpen je buitenzintuiglijke vermogens te ontwikkelen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oldenburger, E. - de kristallen bol Oldenburger, E. - de kristallen bol

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.