Jenkins, J. Major - Het einde van de Maya-kalender 2012 / decod

Schrijver:
Titel: Het einde van de Maya-kalender 2012 / decodering van de Maya-kosmogenesis
ISBN: 9789020282245
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 3de Druk / 2009 / 493pp / Paperback / In Zeer Goede tot Zo Goed Als Nieuwstaat - lichte ezelsoortjes - minimale leesvouw
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Het einde van de Mayakalender 2012 onthult een van de grootste mysteries waart de oude Mayacultuur de onderzoeker steeds voor heeft gesteld: waarom rekenden de Maya's met perioden van duizenden en zelfs tienduizenden jaren? Waarom waren zij zo geobsedeerd door tijd en kalenders?
In dit boek, een briljante synthese van wetenschappelijk onderzoek van sjamaans inzicht, onthult John Major Jenkins dat de Mayasjamanen op de hoogte waren van astronomische cycli en er de diepere betekenis van kenden. Op basis van nauwgezet speurwerk ontraadselt Jenkins de sjamaanse Mayakosmologie en toont hij aan dat de samenstand van de zon met het centrum van de Melkweg in 2012 volgens de Maya's zowel het einde als het begin van een grote cyclus van 26000 jaar markeert.
Het einde van de Mayakalender 2012 verandert voorgoed ons beeld van de oude Mayabeschaving en biedt ons het fascinerende besef dat wij in een tijd leven die de vervulling van een oeroude belofte in zich draagt. Dit boek bevat de boodschap dat volgens de Maya's de wereld zich in 2012 zal vernieuwen en dat de mensheid de kans krijgt een sprong voorwaarts in haar evolutie te maken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jenkins, J. Major - Het einde van de Maya-kalender 2012 / decodering van de Maya-kosmogenesis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.