Smit, S. - De stad en de sterren / het leven van een heks in de

Schrijver:
Titel: De stad en de sterren / het leven van een heks in de city
ISBN: 9789069746296
Taal: Nederlands
Uitgever: Arena
Bijzonderheden: 2001 6200, 249pp vlekjes op bovenkant snede
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
Susan Smit is bekend geworden door haar vele optredens in de media als pleitbezorger van de moderne hekserij. Iedere keer weer moet ze vooroordelen overwinnen, want velen zijn verbaasd als ze een jonge moderne vrouw ontmoeten die zich volmondig heks noemt.
De stad en de sterren is een aanstekelijk en humoristisch boek over haar leven in de grote stad. Susan schrijft over bimbofeminisme, de schone schijn van het modellenbestaan, spiritueel ego e en de terreur van altijd gelukkig zijn, maar ook over haar schoenentic err chocolade-verslaving, polderglamour en relishoppers. Het zijn de stations die ze aandoet op haar zoektocht naar een balans tussen spirituele diepgang en het jachtige moderne leven.
'Gucci en kruidenthee? Killer heels en meditatie? Geen probleem! Na De stad en de sterren heb je zin heks in the city te worden. Acuut.' Sanderijn Cels.
'Dit boek moet eigenlijk hardop voorgelezen worden - niet alleen aan vriendinnen maar ook gewoon ongevraagd in de tram. Omdat het grappig en raak is, en een prettige "eigen" wijsheid bezit die niemand onthouden mag worden.' Myl d'Anjou
Susan Smit (1974) studeerde Culturele Studies in Amsterdam en werkte daarnaast als foto-model. Tegenwoordig werkt ze als freelance journalist voor onder andere Marie Claire, AvantGarde en Happinez. Van haar verschenen eerder Heks en Wijze vrouwen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smit, S. - De stad en de sterren / het leven van een heks in de city

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.