Raassen-Kruimel, Emke. - Schilderkunst in Laren.

Schrijver:
Titel: Schilderkunst in Laren.
Taal: Nederlands
Uitgever: WBOOKS.
Bijzonderheden: 2015, gebonden, 248 pagina's, veel kleurenillustraties, 20.5x20.5 cm., mooi fris exemplaar.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Publicatie over schilderkunst in Laren rond 1900. Over deze periode in de Larense schilderkunst verschenen al talrijke publicaties, maar met deze uitgave wil het museum van Singer Laren een breed publiek bereiken. Daarom is gekozen voor een toegankelijke publicatie, waarin de nadruk ligt op het afbeelden van kunstwerken. De ruim 200 afgebeelde kunstwerken (van onder anderen Leo Gestel, Jan Sluijters, Herman Kruyder, Anton Mauve, Piet Mondriaan en Jozef Israëls) zijn thematisch ingedeeld: Het landschap, Dorpsgezichten, Interieur, Figuren buiten. Ze zijn voorzien van een korte toelichtende tekst; het thema wordt uitvoeriger toegelicht. Dat maakt deze uitgave geschikt voor een breed geïnteresseerd publiek dat behoefte heeft aan een beknopte maar toch kleurrijke introductie op de collectie van het museum. Met ruim 200 afbeeldingen in kleur en index van kunstenaars.
Verder lezen

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,10 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,75 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box. Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raassen-Kruimel, Emke. - Schilderkunst in Laren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Famous Grauss

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.