Jelsma, Auke en Gerrit Brinkman - Wie is wie in de mystiek

Schrijver:
Titel: Wie is wie in de mystiek
ISBN: 9789078434061
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 2006 / gebonden / 253 pag. / 524 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Beknopte en heldere informatie over bekende en minder bekende mystici.
Mystiek is een verschijnsel dat naadloos aansluit bij de behoeften van onze tijd. Mystici kennen de ervaring van een rechtstreeks contact met de bron van ons bestaan. Vaak wijzen zij de weg naar onbekende terreinen. Dat maakt hen en hun ervaringen zo boeiend en waardevol.
Mystiek is een universeel verschijnsel, en is dus niet gebonden aan een bepaalde geloofsovertuiging. Deze gids bevat een beknopt overzicht van mystici en mystieke stromingen, verdeeld over de grote wereldreligies: van joodse mystiek tot soefi’s en islam-mystiek; van de mystiek in hindoe e en boeddhisme tot christelijke en niet-the ische mystiek. In heldere omschrijvingen geeft het boek uitleg over mystieke verschijnselen en personen als Atman/anatman, Moses de Leon, Rabi’a al-Adawiyya, Bernardus van Clairvaux, Hildegard van Bingen, Meister Eckhart, Willem rakel, Titus Brandsma, Dorothee S lle en anderen. Veel aandacht is er voor mystici - mannen en vrouwen - uit het Nederlandse taalgebied.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jelsma, Auke en Gerrit Brinkman - Wie is wie in de mystiek Jelsma, Auke en Gerrit Brinkman - Wie is wie in de mystiek Jelsma, Auke en Gerrit Brinkman - Wie is wie in de mystiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.