Rutgers van der Loeff-Basenau, An - Rossy, dat krantenkind

Schrijver:
Titel: Rossy, dat krantenkind
Taal: Nederlands
Uitgever: Ploegsma
Bijzonderheden: 1957, 3e druk, 180 pp, illustraties Rein van Looy, gebonden gekartonneerd met linnen rug, geen stofomslag maar wel een losse plaat die vermoedelijk uit het oorspronkelijk omslag geknipt is, in goede staat (zie foto's)
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
Als baby'tje moet Rossy in de couveuse. Ze wordt 'tentoongesteld' omdat ze in een nieuw soort wieg ligt, veel mensen komen naar haar kijken. Ze vecht voor haar leven. Dat lukt, ze overleeft. Ze krijgt nog zeven broertjes en zusjes. Haar vader en moeder zijn arm en Rossy heeft een krantenbaantje.
Op een dag slaat het noodlot toe: er breekt er brand uit in hun huisje. Rossy redt haar babybroertje uit de vlammen, ze ligt wekenlang met ernstige brandwonden in het ziekenhuis. Weer zet ze door! Rossy komt op de voorpagina van de krant en dan bieden heel veel mensen hun hulp aan om een nieuw huis te bouwen. Zelfs de buren, die eerst niets van die lawaaierige kinderen moesten hebben, zijn behulpzaam!

Dit verhaal, dat zich afspeelt in Amerika.in de jaren 50 van de vorige eeuw, gaat over Roswita (Rossy), het veertienjarig oudste kind uit een gezin van acht (!) een meisje dat moet leren leven met een handicap. Een ontroerend boek over doorzetten en solidariteit.
Verder lezen

Keetje uit Nieuwveen

Logo Keetje

Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd. Zendingen normaal dagelijks maar ivm Corona 3x per week.
Alle boeken zijn verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,50
Pakketpost:
DPD (naar pick-up parcelshop) tot 20 kg € 5,00
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,00
PostNL tot 10 kilo: € 6,75
Verzekerd verzenden € 8,45
Tarieven België
DPD tot 20 kg € 6,70 (naar afhaalpunt € 6,00)

U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rutgers van der Loeff-Basenau, An - Rossy, dat krantenkind Rutgers van der Loeff-Basenau, An - Rossy, dat krantenkind Rutgers van der Loeff-Basenau, An - Rossy, dat krantenkind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Keetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Keetje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Keetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Keetje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Keetje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.