Dylan Thomas - Alle Verhalen

Schrijver:
Titel: Alle Verhalen
ISBN: 9789068015997
Uitgever: De Prom
Bijzonderheden: Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 30,85
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een bont en rijkgeschakeerd literair leesfeest dat een boeiend overzicht geeft van Thomas' gehele carrière. Van de vroege surrealistische visioenen tot de geestige latere autobiografische verhalen. 'Alle verhalen' omvat niet alleen 'Portret van de kunstenaar als een jonge hond' ('Portrait of the Artist as a Young Dog') en 'Onder pelsjagers' ('Adventures in the Skintrade'), maar ook meer dan vertig verspreid gepubliceerde verhalen. Het beroemde 'Kerstmis van een kind in Wales' ('A Child's Christmas in Wales') ontbreekt natuurlijk niet.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dylan Thomas - Alle Verhalen