Uddhava-gita / druk 1

Schrijver:
Titel: Uddhava-gita / druk 1
ISBN: 9789062718818
Taal: Nederlands
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: 1998, 192pp, paperback - Als nieuw
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
Vertaling in dichtvorm van een mystieke hindoeïstische tekst.

Evenals de Bhagavad-gitä behandelt de Uddhave-gitä karma en reïncarnatie, gevangenschap in de stof en verlossing daaruit, het onderscheid tussen lichaam, geest, verstand en ziel. Opperziel, Zelf, Hoogste Persoon, en de werking en de invloed van de materiële natuur. Waar de Bhagavad-gitä echter gezongen wordt op het slagveld, klinkt de Uddhave-gitä op uit het veilige groen. En waar de Bhagavad-gitä overwegend analytisch is en vermanend, is de Uddhava-gitä tevens verhalend, verkeerlijkend en extatisch. Bovendien behandelt de Uddhava-gitä enkele vertrouwelijke onderwerpen waarover de Bhagavad-gitä zwijgt, zoals het kluizenaarsleven, de tempeldienst en de siddhi's of geestelijke wondervermogens.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Uddhava-gita / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.