A.K. Mehta, H.W. Sandhövel - Panchakarma / druk 1

Schrijver:
Titel: Panchakarma / druk 1
ISBN: 9789021592190
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1996, paperback - met naam op titelblad
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
Milieuvervuiling, slechte werkomstandigheden en verkeerde voeding zijn soms onontkoombaar en vormen een belasting voor het lichamelijk functioneren. Panchakarma is een uniek onderdeel van ayurveda, de traditionele geneeskunde van India. Deze effectieve reinigingsmethoden leveren een wezenlijke bijdrage aan ieders lichamelijke én geestelijke gezondheid. Dit boek is opgezet vanuit de praktijk en geeft informatie die door iedereen gemakkelijk kan worden toegepast. Meer dan 20 speciale reinigingstherapieën worden geïntroduceerd en in detail beschreven. De behandelingen zijn ook geschikt om als aanvulling op andere reinigingsbehandelingen te worden toegepast. Bijzondere recepten, instructieve tekeningen, een verklarende woordenlijst, een preparatenbeschrijving plus een index maken het boek compleet. Een praktische gids om binnen handbereik te houden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.K. Mehta, H.W. Sandhövel - Panchakarma / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.