Mehta, A.K. / Jong, H. de - Het ABC van ayurveda

Schrijver:
Titel: Het ABC van ayurveda
ISBN: 9789020201116
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverijh-Hermes,
Bijzonderheden: 1999, paperback ankertjesreeks 242 - nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
Ayurveda, de oude Indiase geneeskunst, heeft de laatste jaren enorm aan bekendheid en populariteit gewonnen. Er is al het nodige gepubliceerd over ayurveda, over de achtergrond en de filosofie. Dit boekje gaat daar niet op in, maar geeft een (alfabetisch) overzicht van die zaken die voor het dagelijks leven van belang zijn. Daarnaast worden diverse ziektebeelden en ongemakken besproken en suggesties voor behandeling gedaan. Er wordt zoveel mogelijk uitgegaan van die middelen en kruiden die tamelijk eenvoudig verkrijgbaar zijn. De voorgestelde behandelingen zijn goed toepasbaar náást een reguliere behandeling. Door gebruik te maken van de tabellen kunt u bijsturen waar dat nodig is.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mehta, A.K. / Jong, H. de - Het ABC van ayurveda

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.