Persaud, R.H. Swami - Handboek Ayurveda

Schrijver:
Titel: Handboek Ayurveda
ISBN: 9789021597935
Taal: Nederlands
Uitgever: servire
Bijzonderheden: 2000, Gebonden - vlekjes op snede, verder als nieuw
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
De belangstelling voor Ayurveda groeit. Bij deze traditionele Indiase natuurgeneeswijze gaat het om de balans tussen lichaam en geest. Het Ayurvedische uitgangspunt hierbij is: voorkomen is beter dan genezen. De patiënt draagt zelf verantwoordelijk voor zijn gezondheid en de arts helpt hem gezond te blijven. Dat spreekt steeds meer mensen aan.
In het HANDBOEK AYURVEDA maakt Robert H. Swami Persaud, erkend vaidya (Ayurvedisch geneeskundige) en oprichter van het Ayurveda Health Center in Nijmegen, Ayurveda voor de leek inzichtelijk. Het boek is theoretisch en praktisch tegelijk. De toepassingen zoals die in westerse landen worden uitgevoerd worden beschreven, zowel voor zelfzorg als voor therapieën in Ayurvedische gezondheidscentra. Daarnaast zet Swami Persaud de filosofische, spirituele en historische aspecten op een rijtje. Een zeer compleet boek voor iedereen die geïnteresseerd is in oosterse wijsheid en de kunst van genezen!
Robert H. Swami Persaud is erkend vaidya (Ayurvedisch genezer). Hij werd in Den Haag geboren in een Hndoestaanse familie, kreeg zijn opleiding in Zuid-India en voert nu praktijk in het door hem opgerichte Ayurveda Health Center in Nijmegen. Daarnaast is hij docent Ayurvedische geneeskunde. Swami Persaud is graag bereid tot het geven van interviews. U kunt hem bereiken via de uitgever.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Persaud, R.H. Swami - Handboek Ayurveda

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.