Chopra, Deepak - De essentie van Leef-tijd / jong blijven terwi

Schrijver:
Titel: De essentie van Leef-tijd / jong blijven terwijl je ouder wordt
ISBN: 9789021538419
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2009, 143pp, Gebonden nieuw in folie
Prijs: € 24,00
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
Recent onderzoek toont het keer op keer aan: onze lichaamscellen hebben een verbazingwekkend vermogen om zichzelf te helen en te vernieuwen. Wat de ayurvedische geneestkunst al eeuwen verkondigde, is nu door de medische wetenschap bevestigd.

In Leef-tijd gaf Deepak Chopra een groot aantal praktische aanwijzingen en duidelijke oefeningen om dit regenererende vermogen van het lichaam te stimuleren. Nu zijn deze inzichten in De essentie van... teruggebracht tot de kern. Met de meditatie- en bewustwordingsoefeningen bewijst Chopra dat hoe oud je ook bent, je je altijd geestelijk en lichamelijk fit kunt voelen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - De essentie van Leef-tijd / jong blijven terwijl je ouder wordt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.