Chopra, Deepak - Het boek der geheimen / wie ben ik? waar kom i

Schrijver:
Titel: Het boek der geheimen / wie ben ik? waar kom ik vandaan? waarom ben ik hier?
ISBN: 9789021543253
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2004, paperback - als nieuw
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur ontsluiert op zijn eigen wijze enkele 'geheimen' omtrent de aard van het zijn, de relatie tussen mens en universum, schepping en dood, goed en kwaad en de betekenis van het leven.

Ieders leven is een boek met geheimen, dat wacht om gelezen te worden. Het geheim van de liefde is alleen maar in onszelf te vinden, net als het meest verborgen geheim van allemaal: wie wij in wezen zijn.
Deepak Chopra laat in dit prachtige nieuwe boek zien hoe de essentiële geheimen in onszelf geopenbaard kunnen worden. Het openbaren en ontsluiten van de vijftien geheimen opent voor iedereen de weg naar persoonlijke wedergeboorte. Zoals in zijn eerdere boeken is zijn boodschap helder, volkomen duidelijk en inspirerend. De filosofie van Deepak Chopra wordt met elk nieuw boek verdiept en verrijkt, en ook Het boek der geheimen zal velen leiden naar een grotere spirituele diepgang.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - Het boek der geheimen / wie ben ik? waar kom ik vandaan? waarom ben ik hier?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tri Balanza Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tri Balanza Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tri Balanza Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tri Balanza Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tri Balanza Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.