Barber, Antonia (naverteld door) en Paul Hess (illustraties) -

Schrijver:
Titel: Verborgen verhalen uit Oost-Europa
ISBN: 9789062387731
Taal: Nederlands
Uitgever: Christofoor
Bijzonderheden: grote hardcover (22x28,5cm), 2002, 45pp, in zeer goede staat, foto=boek
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verborgen sprookjes en verhalen uit de rijke schatkamer van Midden- en Oost-Europa en in het bijzonder de Balkanlanden (Rusland , Slovenië, Polen, Slowakije, Kroatië, Servië, Roemenië). De afgelopen tien à vijftien jaar is de politieke situatie in Midden- en Oost-Europa en met name op de Balkan enorm veranderd. Daardoor zijn de deuren geopend van een rijke schatkamer met tot dan toe verborgen verhalen en sprookjes. Zeven niet altijd bekende sprookjes van koningen, wijze oude mensen, sterke jongemannen en draken, vervlochten met de magie van de seizoenen, zijn in deze bundel door Antonia Barber opnieuw ver-woord en door Paul Hess op beeldende wijze geïllustreerd.
Verder lezen

Fleurs Kinderboeken

Fleurs Kinderboeken uit Alkmaar

Logo Fleurs Kinderboeken

Welkom bij Fleurs Kinderboeken! Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 24 uur een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek. Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen. Groetjes van Fleur

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barber, Antonia (naverteld door) en Paul Hess (illustraties) - Verborgen verhalen uit Oost-Europa

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fleurs Kinderboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fleurs Kinderboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fleurs Kinderboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fleurs Kinderboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fleurs Kinderboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.