Judith Leest - "Mayonaise op de kaas" en andere verhalen

Schrijver:
Titel: "Mayonaise op de kaas" en andere verhalen
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Presentie 2e druk 2015
Bijzonderheden: softcover 38pp. zeer goed, geillustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Waar gaat het nou eigenlijk om in ons vak? Wat is goede zorg? Hoe kun je, ook met de meest ingewikkelde jongens, meisjes en ouders een relatie opbouwen waardoor je kunt zien en doen wat nodig is? En is de manier waarop we ons werk nu doen, en de regels die we daarbij hanteren daar behulpzaam in, of doen we soms ook dingen waarvan we eigenlijk denken dat ze niet goed zijn?

Bij Spirit werken we volgens de presentiebenadering, waarbij we onszelf continu deze vragen stellen. Hoogleraar Andries Baart, grondlegger van de presentietheorie, nam medewerkers van Spirit hierin mee tijdens de ‘Mayonaise op de Kaas-bijeenkomst’ op 1 november. Hij ging in op thema’s als aansluiten, ruimte maken, reflecteren en leren, en ‘scharrelen tussen de regels’. Dat deed hij systematisch en onderbouwd, maar vooral met veel voorbeelden, vragen en verhalen waar je nog lang over blijft nadenken. Een paar voorbeelden: ‘Is een goede professional verstandig of gehoorzaam, volgens de presentiebenadering?’ En: ‘Professioneel zijn is durven besluiten waar uiteindelijk geen zekerheid bestaat’, aldus Andries Baart.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judith Leest - "Mayonaise op de kaas" en andere verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.