Nossent, Sylvia en Orpha Vanderhaegen - Werken met baby's en hu

Schrijver:
Titel: Werken met baby's en hun opvoeders Gekleurde baby's, gekleurde zorg?
ISBN: 9789053527634
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: 2002 / softcover / 180 pag. / 272 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Als het gedrag van een kind 'thuis niet meer te houden is' dan is inspringen te laat. Steeds meer politici, hulpverleners, artsen en trainers realiseren zich dat ouders met jonge kinderen niet aan hun lot overgelaten kunnen worden.

De afgelopen decennia hebben hulpverleners hun aanbod voor het zeer jonge kind uitgebreid en hun methoden aangepast. Telkens wordt door onderzoek het vermoeden bevestigd dat vroege ondersteuning van ouders met hulpvragen meer dan loont. Dit boek geeft onder andere een indruk van de mogelijkheden die in Nederland momenteel in ontwikkeling zijn. Aan de bijdragen in dit boekje liggen twee dimensies ten grondslag. Ten eerste komt in elke bijdrage meer of minder expliciet de vraag naar voren hoe te communiceren met heel jonge kinderen. De tweede dimensie betreft de vraag hoe (sub)cultuur van invloed kan zijn op de ontwikkeling en vooral de opvoeding van baby's. Bij de zoektocht naar deskundigen die zich in Nederland toeleggen op de hulp aan baby's en hun ouders vroegen de auteurs zich af in hoeverre het zorgaanbod past bij het gegeven dat er steeds meer 'gekleurde' baby's geboren worden. Want hoe gekleurd is de hulp die aan de ouders geboden wordt eigenlijk?
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nossent, Sylvia en Orpha Vanderhaegen - Werken met baby's en hun opvoeders   Gekleurde baby's, gekleurde zorg? Nossent, Sylvia en Orpha Vanderhaegen - Werken met baby's en hun opvoeders   Gekleurde baby's, gekleurde zorg? Nossent, Sylvia en Orpha Vanderhaegen - Werken met baby's en hun opvoeders   Gekleurde baby's, gekleurde zorg?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.