Arem, Edouard van - 70 jaar Beatrix. De mooiste foto's.

Schrijver:
Titel: 70 jaar Beatrix. De mooiste foto's.
ISBN: 9789046803950
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: 2008, paperback, 160 pp. met poster!
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op 31 januari 2008 is het 70 jaar geleden dat Beatrix Wilhelmina Armgard werd geboren. Als kroonprinses der Nederlanden was zij in de wieg gelegd voor een leven in de schijnwerpers. In dit boek vindt u de weerslag van dat leven, in de 70 mooiste en meest bijzondere portretten uit het archief van ANP Photo, de enige instantie die bij alle officiële gelegenheden de koningin mag fotograferen.
Het boek laat zien hoe onze vorstin opgroeide, hoe ze was als baby, als meisje met drie zussen, als scholier en weer later als student. Hoe ze verliefd werd, zich ging verloven en trouwen. Hoe ze was als vrouw en als (jonge) moeder en nu als oma. En natuurlijk hoe ze de troon besteeg en hoe ze was en is als vorstin en staatshoofd, actief in binnen- en buitenland.
-Zeldzame beelden-
Veel van de rollen die zij vervult zijn niet uniek, bijzonder is dat ze allemaal worden vastgelegd door fotografen. Het levert een onmetelijke rijkdom aan beelden op, waaruit voor dit boek kon worden geselecteerd.
De portretten worden afgewisseld met columns van royalty_watchers die hun persoonlijke kijk geven op Beatrix.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.