K. de Best - Basisbegrippen uit de psychologie

Schrijver:
Titel: Basisbegrippen uit de psychologie
ISBN: 9789001073909
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. Kan ook een beschadiging, of grote vouw hebben.. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De praktijk waarin de meeste studenten later terecht zullen komen houdt samenwerking met andere mensen in. Met mensen die collega, chef, ondergeschikte, cliënt, leverancier, vertegenwoordiger van de overheid, of nog anderen kunnen zijn.
Deze relaties zitten vast aan de beroepsuitoefening. Wie zijn werk goed wil doen, doet er verstandig aan zich te verdiepen in de relaties die hij aangaat en daarop zo mogelijk te anticiperen. |De psychologie, die het gedrag van mensen tot onderwerp van studie heeft gemaakt, kan daarbij helpen.
In dit boek zijn de thema's aan de orde gesteld, die van belang zijn voor ieder die in de prktijk met mensen moet omgaan en die iets van hun gedrag wil begrijpen. Menselijk gedrag kan vele vormen aannemen. Daarom biedt dit boek ook een overzicht van belangrijke factoren die het gedrag van mensen mede gestalte geven. De behandelde onderwerpen zijn gekozen op grond van de kennis en vaardigheden die een analyse van de beroepspraktijk opleverden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

K. de Best - Basisbegrippen uit de psychologie