Aerts, Bert & Jos De Man - Advokaat in nacht en nevel '40-'45.

Schrijver:
Titel: Advokaat in nacht en nevel '40-'45.
Taal: Nederlands
Uitgever: onbekend
Bijzonderheden: 21 x 14 cm. 130 blz. in zachte kaft.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Herinneringen aan 3 jaar gevangenissen en koncentratiekampen van de Nazi's in W.O.II.

BOEKRIJK

Logo BOEKRIJK

Welkom bij BOEKRIJK uit Heist-op-den-Berg. Boekrijk is gespecialiseerd in heem- en volkskunde, geschiedenis en bijbels. Zending binnen België aan officieel tarief met Bpost. Paketten vanaf 4,40 euro naar een Bpost-afhaalpunt of 5,70 euro aan huis geleverd. Nederlandse kopers betalen 6,10 euro, aan huis geleverd met track en trace door DPD. Boeken afhalen kan na een seintje vooraf.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aerts, Bert & Jos De Man - Advokaat in nacht en nevel '40-'45. Aerts, Bert & Jos De Man - Advokaat in nacht en nevel '40-'45.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOEKRIJK

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOEKRIJK
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOEKRIJK een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOEKRIJK vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOEKRIJK kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.