Bienefeldt, Astride von - De zus die Anna Magnani niet was

Schrijver:
Titel: De zus die Anna Magnani niet was
ISBN: 9789029086554
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 2010, paperback. 301 pag. Nieuw.
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Moderne familiekroniek van een van de beste stilisten van Nederland. Alice Nola, dochter van een Italiaanse vader, woont samen met haar zus en twee broers. Ze voert lange gesprekken met haar afwaskwast, omdat iedereen iemand verdient die hem nooit tegenspreekt. De omgang met haar familie loopt stroef en zoals elke Grote Onbegrepene zoekt ze een bondgenoot. Die dient zich aan in de vorm van een Perzisch katertje dat op een dag de tuin binnenloopt. Ze verbergt hem in haar kamer totdat hij ontdekt wordt en zij met kat en al naar een hotel vlucht waar vijf sterren en een onthoofde heilige over hen waken. Ondertussen is ze een zoektocht begonnen naar de vorige eigenaar van haar huisdier, niet wetend dat deze ook op zoek is naar haar... Met De zus die Anna Magnani niet was levert Aristide von Bienefeldt een roman af waarin achter elk personage een ander schuilgaat en die op een schrijnende manier laat zien dat de waarheid lang niet altijd tot de oplossing leidt.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bienefeldt, Astride von - De zus die Anna Magnani niet was

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.