Rice, J. - Cold Feet / een lifestylegids voor de mannen en vrou

Schrijver:
Titel: Cold Feet / een lifestylegids voor de mannen en vrouwen
ISBN: 9789051591859
Taal: Nederlands
Uitgever: Memphis Belle B.V.
Bijzonderheden: Boek is omkeerbaar: de ene helft gaat over de vrouwen, de andere over de mannen. In goede staat.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boek verschenen n.a.v. de eerste 5 seizoen van de televisieserie Cold Feet (1998 - 2003). Cold Feet is een scherpzinnige dramaserie doorspekt met de nodige Britse humor. De serie gaat over het alledaagse leven van dertigplussers in Manchester en de onderwerpen waarmee zij te maken krijgen: vriendschap, liefde, trouwen, vreemdgaan, kinderen, carrière, seks en verlies. De serie draait om hoofdpersonen Adam Williams, Rachel Bradley, Pete en Jenny Gifford, David en Karen Marsden (en hun nanny Ramona).
Verder lezen

Boekentaal uit Teteringen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rice, J. - Cold Feet / een lifestylegids voor de mannen en vrouwen Rice, J. - Cold Feet / een lifestylegids voor de mannen en vrouwen Rice, J. - Cold Feet / een lifestylegids voor de mannen en vrouwen Rice, J. - Cold Feet / een lifestylegids voor de mannen en vrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekentaal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekentaal
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekentaal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekentaal vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekentaal kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.