Pahlen, C. von der - Merian Live!- Mauritius 2010

Schrijver:
Titel: Merian Live!- Mauritius 2010
ISBN: 9789024369850
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: 1999, 120pp, paperback. Boekje is nieuw!
Prijs: € 2,75
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Mauritius heeft veel te bieden: blauwe lagunes, sneeuwwitte stranden, gedoofde vulkanen, exotische planten en een grenzeloze gastvrijheid. Eigentijdse Robinson Crusoës op de vlucht voor de beschaving, golffanaten op zoek naar de ultieme uitdaging, natuurfreaks op trektocht op duizelingwekkende hoogtes of kruisvaarders die de wereldzeeën bedwingen ze hebben allemaal één ding gemeen: ze willen weg uit de alledaagse sleur, weg van kantoor, geen fax, geen mobiele telefoon, geen antwoordapparaat. Het paradijs op tropische eilanden geldt als droombestemming nummer één voor wie de dagelijkse routine niet langer ziet zitten. De normale strandtoerist kan zich moeiteloos een heel concreet beeld vormen van de 14 dagen vakantie die hem doorgaans ten deel vallen: wegdoezelen onder palmbomen, wiegen in hangmatten, zich verdiepen in een boeiend boek, heen en weer schommelen op het turkooizen wateroppervlak, snorkelen in lagunes en op zachte ligbedden nippen aan een tropische cocktail. Gelegen in de Indische Oceaan behoort Mauritius ongetwijfeld tot de mooiste plekjes van deze planeet. Wie Mauritius zegt, denkt al snel aan witte zandstranden en aan een helderblauwe zee, die tevens de warmste zee ter wereld is.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pahlen, C. von der - Merian Live!- Mauritius 2010

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.