Post, J. - Van de Hemel naar de Aarde / druk 2001

Schrijver:
Titel: Van de Hemel naar de Aarde / druk 2001
ISBN: 9789073798687
Uitgever: Akasha, Uitgeverij
Bijzonderheden: 155pp, paperback, goede staat met lichte gebruissporen
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Janny Post bundelt in dit boek de rubriek 'Van de hemel naar de aarde'., die zij gedurende de periode 1996 - 2001 in het maandblad spiegelbeeld heeft gepubliceerd.

De auteur is opgeleid door haar geestelijke leiders om van daaruit haar herinnering aan het 'een met All' te verenigen met haar leven op aarde. Zij heeft rechtstreeks contact met de lichtsferen en communiceert met engelen, meesters van het licht, Jezus en Maria en vele andere Heiligen. Zij beschaouwt deze verheven informatiebronnen als deel uitmakend van haar naaste vriendenkring. De schrijfster is bovendien direct verbonden met de bron en kent haar afkomst van de planeet Zantus. Zij is zich bewust van haar zielsvereniging met Maria Magdalena.
Janny Post ziet haar bezieling in de vertolking van de boodschap van Jezus vanuit de hemel naar de aarde, maar dan aangepast aan de behoeften van deze tijd. Vanuit dat gezichtspunt worden in dit boek vele onderwerpen uit het leven belicht ter ondersteuning van de vereenvoudiging en verlichting van levensvormen in de breedste zin van het woord.
Janny woont in Frankrijk waar zij mensen de gelegenheid geeft daar te mogen zijn voor het streven naar innerlijke rust of voor een 'werkvakantie'.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Post, J. - Van de Hemel naar de Aarde / druk 2001 Post, J. - Van de Hemel naar de Aarde / druk 2001

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.