Anderson, Neil T. en Rich Miller - Hoe overwin ik mijn...angst

Schrijver:
Titel: Hoe overwin ik mijn...angst
ISBN: 9789073743281
Taal: Nederlands
Uitgever: Hoop Publishing, De
Bijzonderheden: 2006 / paperback / 390 pag. / 418 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Neil T. Anderson en Rich Muller helpen je om af te komen van al die zaken waarover je je zo'n zorgen maakt. Daartoe onderzoeken zij welke blowerken van angst er in je leven spelen: afwijzing, veroordeling, falen en het onbekende.
Zodra je de bron van je angsten hebt ontdekt, ben je op weg om ze te overwinnen! Het kennen van God en de juiste relatie met Hem zijn daarbij cruciaal.

[b]Neil T. Anderson[/b] is oprichter en voormalig directeur van Freedom in Christ Ministries. Hij heeft dertig jaar ervaring in pastoraat en onderwijs schreef meer dan dertig bestsellers over het leven met Christus.

[b]Rich Miller[/b] is de nationale directeur van de tak Prayer and Spiritual Renewal van Freedom in Christ Ministries. Samen met Neil Anderson schreef hij enkele boeken.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anderson, Neil T. en Rich Miller - Hoe overwin ik mijn...angst Anderson, Neil T. en Rich Miller - Hoe overwin ik mijn...angst Anderson, Neil T. en Rich Miller - Hoe overwin ik mijn...angst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.