Gary Chapman, G. Chapman - De 5 talen van de Liefde van Tieners

Schrijver:
Titel: De 5 talen van de Liefde van Tieners
ISBN: 9789063533649
Uitgever: Jongbloed Uitgeverij Bv
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. afwijkende kaft Conditie: Als nieuw. Editie: 4. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.
Prijs: € 23,35
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Tieners hebben er - net als volwassenen trouwens - vreselijk veel behoefte aan te weten dat mensen in hun omgeving van hen houden. Maar 't is niet makkelijk dat aan hen te communiceren! Dat is een hele uitdaging. Vooral omdat de één een heel andere manier heeft dan de ander om liefde te geven en te ontvangen.
Je begrijpt elkaar al gauw verkeerd. Onderzoek heeft uitgewezen dat ouders de meeste invloed hebben op het leven van een tiener, nog veel meer dan hun eigen leeftijdsgenoten. De sleutel om de deur naar het hart van tieners open te krijgen bestaat er volgens dr. Gary Chapman in dat we liefde leren uit te drukken in een taal die ze begrijpen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gary Chapman, G. Chapman - De 5 talen van de Liefde van Tieners