Matthews, Andrew / Curless, Allan - Kattelied

Schrijver:
Titel: Kattelied
ISBN: 9789026106958
Uitgever: Fontein
Bijzonderheden: 1994, hardcover gebonden, pagina's niet genummerd, bijna als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,00 (binnen Nederland)
Meer info: Een bijzonder scheppingsverhaal van Andrew Matthews, met grappige illustraties van Allan Curless. Genomineerd door Stichting Nederlandse Kinderjury, 1995.

Niet gelezen, bijna als nieuw.

MNBoeken uit Kerkdriel

Logo MNBoeken

Alle boeken zijn tweedehands en hebben normale gebruikssporen. Indien anders, dan wordt dit vermeld. Na bestelling wordt uw boek een week gereserveerd. Bij geen reactie gaat de koop over en wordt het boek opnieuw aangeboden op de site. Vermelde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland, verzendkosten voor verzending naar het buitenland op aanvraag. Heeft u geen bericht ontvangen na uw bestelling? Controleer dan uw map met ongewenste email/spam.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Matthews, Andrew / Curless, Allan - Kattelied

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MNBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MNBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en MNBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MNBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MNBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.